Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse noi.

Livrare și plată

Livrarea produselor:

Se face prin firmele de curierat cu care colaboram (Dragon Star, Posta Romana)

Timpul de livrare:

Comenzile plasate pana la ora 16, garantam sa fie trimise in aceeasi zi. Timpul de livrare este in general de 2-3 zile lucratoare, oriunde in tara. Nu intrati in panica in cazul nu va ajunge a doua zi produsul comandat, se pot intampla intarzieri operationale la firmele de curierat cu care lucram.

Ne dorim sa fim mai rapizi decat elicopterele Smurd, insa va rugam nu insistati telefonic sa primiti in aceeasi zi coletele comandate, acest serviciu fiind disponibil doar in mun. Bucuresti (ptr comenzi de pana la cel tarziu ora 9 dimineata).

In cazul in care produsul comandat de dvs. nu ajunge in termen de 2-3 zile lucratoare (duminica nu este zi lucratoare la firmele de curierat), va rugam sa ne semnalati acest lucru si vom face toate demersurile astfel incat produsul dorit sa ajunga in timp util la dvs.

Plata produselor:

Prin sistem ramburs (cand primiti produsul de la curier), prin card bancar, ordin de plata (in cont ING, BRD sau trezorerie) sau la o casieria BRD/ING (in cazul preluarilor personale de catre  persoanele fizice).

Predarea personala a produselor (va rugam sa sunati in prealabil)

este posibila de la depozitul nostru din:

Bd. Tudor Vladimirescu nr 41, Bucuresti, sector 5

Program depozit:

luni-vineri: 10-16

sambata: 10-12 (doar la solicitarea clientilor)

  • In cazul persoanelor fizice, se face doar cu plata prealabila a facturii prin ordin de plata / depunere in cont bancar la o casierie BRD. NU acceptam tranzactii in numerar cu persoanele fizice
  • In cazul persoanelor juridice, predarea se poate face si cu plata in numerar, la predarea produselor

Meniu

Partajează

Cod QR

Setări

Creează un cont gratuit pentru a salva produsele favorite

Înregistrează-te

Creează un cont pentru a folosi lista de dorințe

Înregistrează-te