Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse noi.

Despre noi

Despre noi

Martin Velo Sport SRL

RO34765156, J40/8536/2015

Nu suntem doar o entitate juridica, suntem si o familie, o echipa tanara, entuziasta si dedicata prin multa pasiune activitatii noastre.

Am luat fiinta in vara anului 2015, condusi mai ales din dragostea si pasiunea pentru ciclism, sport sau miscarea in aer liber.

Ne place ceea ce facem, mottoul nostru este ""totul bine si la timp facut", acesta este considerentul de baza pentru care suntem in slujba clientilor nostri "25/24 ore". Ne cerem insa scuze daca se intampla ca pravaliile noastre sa fie uneori si offline :)

Dorim sa va oferim doar produse de calitate, de aceea feedbackul direct al dvs. ca si client este foarte important si pentru noi si nu ezitati sa ni-l transmiteti prin formularul de contact.

Produsele noastre sunt importate exclusiv Germania si chiar daca productia multor articole se face in tari extracomunitare, acestea respecta toate standardele si normativele europene. Testarea si certificarea calitatii produselor vandute de noi sunt facute de catre institutii de renume din Germania.

Ne bazam ca dezvoltarea noastra sa se faca intr-un mod natural si bazata exclusiv pe satisfactia si recomandarile clientilor.

Unde ne gasiti?

Magazinul nostru este unul de tip "Electronic", suntem prezenti online in mai multe platforme (site-urile proprii martinvelo.ro, remorcabicicleta.ro) sau in "mici pravalii online" gazduite de alte platforme online (okazii.ro, bizoo.ro, olx.ro, publi24.ro).

Prezentarea produselor

Ne gasiti in mediul online prin anunturi, recenzii, teste facute la produsele noastre, video-uri disponibile in Youtube, forumuri.

Ocazional suntem prezenti si la targuri si expozitii la Romexpo (Salonul Bicicletei, ExpoBike, Baby Boom)

Operam printr-o echipa redusa si cu costuri minime care sunt reflectate de asemenea si in cele mai mici preturi pe care le avem de regula in Romania. De aceea, nu avem showroom-uri de prezentare si va rugam sa ne intelegeti si respectati modul nostru de functionare.

Nu putem face prezentari pentru orice produs, dar suntem totusi constienti de necesitatea ca in anumite situatii sa va facem prezentari in detalii si pentru acest lucru va rugam sa ne apelati telefonic pentru o programare prealabila/

Va stam in schimb la dispozitie 25/24 la numerele de telefon 0742491780 sau 0722594615  sau email , ne vom stradui sa va raspundem in maxim 4 ore, chiar si la orele cele mai tarzii

Meniu

Partajează

Cod QR

Setări

Creează un cont gratuit pentru a salva produsele favorite

Înregistrează-te

Creează un cont pentru a folosi lista de dorințe

Înregistrează-te