Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse noi.

Livrare și plată

Livrarea produselor:

Se face prin firmele de curierat cu care colaborăm (Urgent Cargus, Dragon Star, Prioripost Poșta Română)

Taxa de livrare

15 Lei pentru comenzile cu valoare mai mică de 200 Lei și gratuit pentru comenzile mai mari de 200 Lei.

Timpul de livrare:

Comenzile plasate până la ora 16 (ora 18 în cazul corturilor profesionale), garantăm să fie trimise în aceeași zi. Timpul de livrare este în general de maxim 24 ore, oriunde în țară. Nu intrați în panică dacă nu vă ajunge a doua zi produsul comandat, pot apărea întârzieri operaționale la firmele de curierat cu care lucrăm.

Ne dorim să fim mai rapizi decât elicopterele Smurd, însă vă rugăm nu insistați telefonic să primiți în aceeași zi coletele comandate, acest serviciu fiind disponibil doar în mun. București (ptr comenzi de până la cel târziu ora 9 dimineața).

În cazul în care produsul comandat de dvs. nu ajunge în termen de 2 zile lucrătoare (duminica nu este zi lucrătoare la firmele de curierat), vă rugăm să ne semnalați acest lucru și vom face toate demersurile astfel încât produsul dorit să ajungă în timp util la dvs.

Livrarea prin Poșta Română:

Pentru coletele de până la 10 kg și în cazul localităților pentru care firmele de curierat percep taxe suplimentare, comanda dvs. poate fi livrată prin Poșta Română către oficiul poștal din localitatea dvs. de reședință. Pentru comenzile pe care le primim până la ora 15, coletele vor fi depuse în aceeași zi la Poștă, timpul de livrare fiind de maxim 2 zile lucrătoare, ORIUNDE în România. Serviciile poștale s-au îmbunătățit continuu și nu de puține ori, prezintă avantajul că puteți ridica produsul atunci când aveți dvs. timp disponibil și nu mai sunteți presați de a aștepta venirea curierului.

Plata produselor:

Prin sistem ramburs (când primiți produsul de la curier), prin card bancar, ordin de plată (în cont ING, BRD sau trezorerie) sau la o casierie BRD/ING (în cazul preluărilor personale de către  persoanele fizice).

Predarea personală a produselor

este posibilă de la depozitul nostru din

Bd. Tudor Vladimirescu nr. 41, sector 5, București, vis-a-vis de benzinărie Petrom.

Program depozit:

luni-vineri  10-16

sâmbătă 10-12 (și doar la solicitarea clienților).

În cazul persoanelor fizice, se face doar cu plata prealabilă a facturii prin ordin de plată / depunere în cont bancar la o casierie BRD. Nu acceptăm tranzacții în numerar de la persoanele fizice.

 

 

 

Meniu

Partajează

Cod QR

Setări

Creează un cont gratuit pentru a salva produsele favorite

Înregistrează-te

Creează un cont pentru a folosi lista de dorințe

Înregistrează-te