Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse noi.

Termeni și condiții

1.       DEFINITII SI TERMENI

Termenii si conditiile generale se vor aplica tuturor vanzarilor de bunuri/produse de catre Martin Velo Sport SRL, prin intermediul magazinului virtual al site-ului www.remorcabicicleta.ro sau  catre Cumparator. Astfel, urmatorii termeni vor insemna:

Martin Velo Sport- este societatea care administreaza domeniul www.remorcabicicleta.ro si subdomeniile acestuia. Martin Velo Sport SRL are sediul social in Bucuresti, Bd. Iuliu Maniu Nr 13D, Bl. D6, sector 6 si are nr. de inregistrare la Registrul Comertului : J40/8536/2015, CUI RO34765156.

Vanzator- Martin Velo Sport SRL

Cumpărător  persoana fizica / persoana juridica sau orice entitate juridica care isi face un Cont in Site si efectueaza o Comanda. Prin finalizarea procesului de creare a Contului, acesta si-a dat acordul cu privire la clauzele specifice site-ului din sectiunea Termeni si Conditii Generale.

Comanda –document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Cumparatorul transmite Vanzatorului, prin intermediul Site-ului intentia sa de a achizitiona Produse si Servicii de pe Site

Produse si Servicii – orice produs sau serviciu, inclusiv documentele si serviciile mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Cumparatorului ca urmare a Contractului incheiat.

Contract –comanda confirmata de catre vanzator, prin care acesta este de accord sa livreze clientului produse si servicii, iar clientul e de acord sa efectueze plata acestora. Contractul la distanta este incheiat intre Vanzator si Cumparator, fara prezenta fizica simultana a Vanzatorului si a Cumparatorului.

Tranzactie- incasarea sau rambursarea unei sume rezultata din vanzarea unui Produs si/sau Serviciu de catre Martin Velo Sport, Cumparatorului, prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri agreat de catre Vanzator, indiferent de modalitatea de livrare.

Inainte de efectuarea oricarei tranzactii Clientul este obligat sa ia la cunostiinta si sa accepte termenii si conditiile bifand casuta  “Sunt de acord cu termenii si conditiile “. Pentru folosirea in bune conditii a site-ului, Clientul are obligatia de a citi cu atentie “Termenii si Conditiile” prevazute in acesta.

2.       DOCUMENTE CONTRACTUALE

2.1.    Prin inregistrarea unei Comenzi pe Site, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile comerciale. 

2.2.    Notificarea primita de catre Cumparator, dupa efectuarea Comenzii are rol de informare si nu reprezinta acceptarea Comenzii. Aceasta notificare se face electronic (e-mail) sau telefonic.

2.3.    Contractul se considera incheiat intre Vanzator si Cumparator in momentul primirii de catre Cumparator de la Vanzator, prin intermediul postei electronice si/sau SMS a notificarii de expediere a Comenzii sau a facturii.

2.4.    Pentru motive justificate, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica cantitatea Produselor si/sau Serviciilor din Comanda. Daca modifica cantitatea de Produse si/sau Servicii din Comanda  va anunta Cumparatorul la adresa de e-mail sau la numarul de telefon puse la dispozitia Vanzatorului la efectuarea Comenzii si va returna suma achitata.

2.5.    Documentul si informatiile puse la dispozitie de catre Vanzator pe Site vor sta la baza Contractului, in completarea acestuia fiind certificatul de garantie emis de catre Vanzator pentru Produsele achizitionate.

3.       POLITICA DE VANZARE ONLINE

3.1.        Toate informatiile folosite pentru descrierea Produselor si/sau a serviciilor disponibile pe Site nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Martin Velo Sport, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.          

3.2.        Accesul in vederea efectuarii unei Comenzii ii este permis oricarui Client/Cumparator.

Pentru motive justificate Martin Velo Sport isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul Clientului/Cumparatorului in vederea efectuarii unei Comenzi si/sau la unele din modalitatile de plata acceptate, in cazul in care considera ca in baza conduitei sau a activitatii Clientului/Cumparatorului pe Site, actiunile acestuia ar putea prejudicia in vreun fel vanzatorului. In oricare dintre aceste cazuri, Clientul/Cumparatorul poate contacta vanzatorul la datele mentionate la sectiunea ”Contact”, pentru a fi informat cu privire la motivele care au condus la aplicarea masurilor susmentionate.

3.3.        Comunicarea cu Vanzatorul se poate realiza prin interactiunea directa cu acesta sau prin adresele mentionate la sectiunea “contact” din Site.

3.4.        Toate tarifele aferente Produselor si/sau Serviciilor prezentate pe Site sunt exprimate in lei (RON) si includ T.V.A.

3.5.        In cazul platilor online Vanzatorul nu este/nu poate fi facut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de Cumparator, incluzand dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de RON. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai Cumparatorul

4.       COMANDA

4.1.        Clientul/Cumparatorul poate efectua Comenzi pe Site, prin adaugarea Produselor si/sau Serviciilor dorite in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza Comanda efectuand plata prin una dintre modalitatile indicate expres.

4.2.        Adaugarea unui Produs/Serviciu in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii Comenzii, nu atrage dupa sine inregistrarea unei comenzi, implicit nici rezervarea automata a Produsului/Serviciului.

4.3.        Prin finalizarea Comenzii Cumparatorul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii Comenzii.

4.4.        Prin finalizarea Comenzii, Cumparatorul consimte ca Vanzatorul poate sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil / agreat de Vanzator, in orice situatie in care este necesara contactarea Cumparatorului.

4.5.        Vanzatorul poate anula Comanda efectuata de catre Cumparator, in urma unei notificari prealabile adresate Cumparatorului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:

·         neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Cumparatorului, a tranzactiei, in cazul platii online

·         invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat, in cazul platii online;

·         datele furnizate de catre Client/Cumparator, pe Site sunt incomplete si/sau incorecte;

4.6.        Factura se va emite pe baza datelor furnizate de catre client, prin comanda plasata. Recomandam clientilor sa verifice datele furnizate catre Martin Velo Sport, in baza carora se va emite factura.

5.       FACTURARE – PLATA

5.1.      Preturile Produselor si Serviciilor afisate in cadrul site-ului www.remorcabicicleta.ro  includ T.V.A. conform legislatiei in vigoare.

5.2.        Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in fiecare Comanda. Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru Produsele si Serviciile livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

5.3.        Vanzatorul va transmite Cumparatorului factura aferenta Comenzii ce contine Produse si/sau Servicii vandute, prin adaugarea facturii in Contul Cumparatorului si prin posta electronica, la adresa de e-mail mentionata de Cumparator in Contul sau.

5.4.        Pentru o corecta comunicare a facturii aferente Comenzii, Cumparatorului ii revin obligatiile de a-si actualiza ori de cate ori este cazul datele din Contul sau si de a accesa informatiile si documentele aferente fiecarei Comenzi, existente in Cont.

5.5.        Prin aceasta modalitate de comunicare Cumparatorul, accesand Contul sau, va detine o evidenta a facturilor emise de Martin Velo Sport, putandu-le salva si arhiva la randul sau in orice moment si in orice modalitate pe care o doreste.

5.6.        Prin trimiterea Comenzii, Cumparatorul isi exprima acordul sa primeasca facturile in format electronic prin adaugarea acestora de catre Martin Velo Sport in Contul sau prin intermediul postei electronice, la adresa de e-mail mentionata in Contul sau.

5.7.        Datele cardului de plata ale Clientului/ Utilizatorului/ Cumparatorului nu vor fi accesibile Martin Velo Sport si nici nu vor fi stocate de catre de  Martin Velo Sport sau de catre procesatorul de plati integrat in Site, ci doar de catre institutia de autorizare a Tranzactiei sau o alta entitate autorizata sa presteze servicii de stocare date de identificare a cardului, despre a carei identitate Clientul/ Utilizatorul/ Cumparatorul va fi informat, anterior introducerii datelor.

6.       LIVRAREA BUNURILOR

6.1.        Clientul se obliga sa semneze bonul de livrare (AWB) prezentat de catre Curier sau Posta Romana la livrarea produselor comandate, la care este anexat si bonul fiscal ce contine toate informatiile despre produsele livrate (denumire produs, cantitate, pret). Deasemenea, Clientul va verifica daca produsele sunt deteriorate sau daca exista lipsuri, iar eventualele probleme vor fi mentionate pe bonul de livrare, pentru a putea fi luate in considerare.

6.2.        Prin semnarea bonului de livrare Clientul recunoaste primirea in bune conditii si in totalitate a produselor Comandate.

7.       TRANSFERUL PROPRIETATII BUNURILOR/ PRODUSELOR

7.1.        Proprietatea asupra Produselor va fi transferata la livrare, dupa efectuarea platii din partea Cumparatorului in locatia indicata in Comanda (intelegand prin livrare – semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier).

7.2.        Titlul de proprietate asupra oricaror produse pe care Cumparatorul le comanda de la Martin Velo Sport va va reveni la livrarea produselor cu conditia ca plata integrala a produselor sa fie primita de catre vanzator.

8.       DREPTUL DE RETRAGERE

8.1.        Cumparatorul are dreptul sa se retraga din Contract, respectiv sa returneze un Produs sau sa renunțe la un Serviciu, în termen de 14 zile calendaristice, fara invocarea niciunui motiv si fara a suporta alte costuri decât cele de livrare.

8.2.        Astfel, potrivit OUG nr 34/2014, perioada de returnare a unui Produs sau renunțare la un Serviciu expiră în termen de 14 zile de la intrarea in posesie a Produsului.

8.3.        Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client

8.4.        Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat: in ambalajul original, cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit;

8.5.        In cazul in care Cumparatorul decide sa se retraga din Contract, acesta va putea completa online formularul de retur ce se regaseste la sectiunea "Returnari" , cel tarziu in a 14-a zi calendaristica de la data ridicarii / primirii produsului.

8.6.        In cazul in care Clientul/Cumparatorul solicita retragerea din Contract in cadrul termenului legal de retragere din contract, si Comanda este achitata, Vanzatorul va rambursa suma in maxim 14 (paisprezece) zile de la data informarii Vanzatorului de catre Cumparator asupra deciziei sale de retragere din Contract.

8.7.        Suma va fi returnata dupa cum urmeaza:

·         pentru Comenzile achitate cu card online ->prin restituire in contul din care a fost efectuata plata;

·         pentru Comenzile achitate cu Op/ramburs/iTransfer/ Card bancar-> prin virament bancar;

8.8.        Vanzatorul va putea amana rambursarea sumei pana la primirea Produselor vandute sau pana la primirea unei dovezi conform careia acestea au fost expediate.

 

9.       CONFIDENTIALITATE. Drepturile de proprietate intelectuală

9.1.    Martin Velo Sport se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia. Compania va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe remorcabicicleta.ro privind evolutia, sistarea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite.

9.2.    Clientul/Cumparatorul poate copia, transfera si/sau utiliza Continut numai in scopuri personale sau non-comerciale, numai in cazul in care acestea nu intra in conflict cu prevederile Documentului.

9.3.    Clientului/Cumparatorului nu ii este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui Continut in orice alt context decat cel original intentionat de Martin Velo Sport, includerea oricarui Continut in afara Site-ului, indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al Martin Velo Sport asupra Continutului precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea Continutului, decat cu acordul scris expres al Martin Velo Sport.

10.   GARANTII

10.1.     Produsele sunt noi (exceptie Produse resigilate), in ambalajele originale si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte.

10.2.     Produsele cumparate prin intermediul site-ului remorcabicicleta.ro  beneficieaza de garantia obisnuita a fiecarui produs in parte. Astfel, fiecare produs va fi insotit de certificatul de garantie al producatorului.

10.3.     Termenul de garantie curge de la data emiterii facturii de catre Martin Velo Sport

10.4.     Situatiile de mai jos vor duce la pierderea (anularea) garantiei:

  • defectiuni cauzate de manipularea, depozitarea, instalarea si utilizarea echipamentelor in conditii necorespunzatoare;
  • deteriorarile termice, mecanice, plastice ale produselor, datorate incendiilor, accidentelor sau neglijentei in utilizare, prezenta urmelor de contact cu lichid sau alte substante, urme de oxidare datorate folosirii in locuri cu abur sau umiditate excesiva, praf in exces, urme de arsuri, crapaturi, sparturi;
  • interventii asupra produselor executate de catre persoane neautorizate de vanzator, furnizor, importator sau producator;
  • produsul nu a fost folosit in conformitate cu instructiunile descrise in manualul de utilizare sau pentru scopul pentru care a fost creat; produsul nu a fost folosit cu accesorii sau consumabile originale
  • modificarea sau completarea datelor din certificatul de garantie; orice modificare facuta trebuie insotita de catre semnatura si stampila.

11.   LEGEA APLICABILA – JURISDICTIA

Prezentul Contract este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre Martin Velo Sport si Clienti / Cumparatori se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente din Municipiul Bucuresti.

Meniu

Partajează

Cod QR

Setări

Creează un cont gratuit pentru a salva produsele favorite

Înregistrează-te

Creează un cont pentru a folosi lista de dorințe

Înregistrează-te