Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse noi.

Despre noi

Suntem Martin Velo Sport SRL și suntem identificați prin RO34765156, J40/8536/2015.

Nu suntem doar o entitate juridică, suntem și o familie, o echipă tânără, entuziastă și dedicată prin multă pasiune activității noastre.

Am luat ființă în vara anului 2015, conduși mai ales din dragostea și pasiunea pentru ciclism, sport sau mișcarea în aer liber.

Ne place ceea ce facem, mottoul nostru este "totul bine și la timp făcut", acesta este considerentul de bază pentru care suntem în slujba clienților noștri "25/24 ore". Ne cerem însă scuze dacă se întâmplă ca prăvăliile noastre să fie uneori și offline :)

Dorim să vă oferim doar produse de calitate, de aceea feedbackul direct al dvs. ca și client este foarte important și pentru noi și nu ezitați să ni-l transmiteți prin email sau telefonic.

Produsele noastre sunt importate exclusiv din Germania și chiar dacă producția multor articole se face în țări extracomunitare, acestea respectă toate standardele și normativele europene. Testarea și certificarea calității produselor vândute de noi sunt făcute de către instituții de renume din Germania.

Ne bazăm că dezvoltarea noastră să se facă într-un mod natural și bazată exclusiv pe satisfacția și recomandările clienților.

Unde ne găsiți?

Magazinul nostru este unul de tip "Electronic", suntem prezenți online pe mai multe platforme (site-urile proprii martinvelo.ro, remorcabicicleta.ro) sau în "mici prăvălii online" găzduite de alte platforme online (okazii.ro, bizoo.ro, olx.ro, publi24.ro).

Prezentarea produselor

Ne găsiți în mediul online prin anunțuri, recenzii, teste făcute la produsele noastre, video-uri disponibile pe Youtube, forumuri.

Ocazional suntem prezenți și la târguri și expoziții la Romexpo (Salonul Bicicletei, ExpoBike, Baby Boom)

Operăm printr-o echipă redusă și cu costuri minime care sunt reflectate de asemenea și in cele mai mici prețuri pe care le avem de regulă în România. De aceea, nu avem showroom-uri de prezentare și vă rugăm să ne întelegeți și respectați modul nostru de funcționare.

Vă stăm în schimb la dispoziție 25/24 la numerele de telefon 0742491780 sau 0722594615  sau email , ne vom strădui să vă răspundem în maxim 4 ore, chiar și la orele cele mai târzii

Meniu

Partajează

Cod QR

Setări

Creează un cont gratuit pentru a salva produsele favorite

Înregistrează-te

Creează un cont pentru a folosi lista de dorințe

Înregistrează-te